NAHRANITE KOŽU VITAMINIMA I MINERALIMA


Sapuni Tanoshinde Cosmetics proizvode se u tri mirisne note: moshus, neva i cimet&vanila (piling)

SUPER MOĆI JAJA JAPANSKE PREPELICE

 Japanske prepelice su jedine ptice koje ne mogu da se zaraze nijednom bolešću, otporne su na viruse i imaju mogućnost prenošenja imuniteta putem oplođenog jajeta koje je izuzetno lekovito. Životni vek prepelice je 3.5 godine. Telesna temperatura ove ptice je viša od 40 stepeni.
Rezultati svetske zdravstvene organizacije kažu da su jaja japanskih prepelica izuzetno pomoćno lekovito sredstvo u lečenju mnogih bolesti, da podstiču izlečenje svih vrsta alergija koje nestaju u periodu od 3 do 6 meseci redovnog konzumiranja prepeličjih jaja, a spektar supermoći jaja prepelice kod izlečenja različitih bolesti i stanja je veliki.

PRVI U SVETU- MADE IN SERBIA

Nahranite kožu vitaminima i mineralima

Moćni sastojci jaja prepelice se zahvaljujući savršenoj formuli nalaze i u sapunima Tanoshinde Cosmetics.

ENERGETSKA BOMBA


Sirova oplođena jaja japanskih prepelica su odlična za podizanje imuniteta dok su termički obrađena jaja savršen protein koji u sebi ne sadrži loš holesterol, već dobar holesterol koji podstiče razgradnju lošeg holesterola.

Nakon 30 dana redovnog konzumiranja svežih oplođenih jaja dobićete savršenu krvnu sliku i idealan balans  gvožđa, magnezijuma i cinka u organizmu.

Energetska bomba se nalazi u malenom jajetu japanskih prepelica koje ima samo 15 kalorija, a mnogo minerala, vitamina i esencijalnih aminokiselina. Jaje japanske prepelice sadrži 5 puta više fosfora, 8 puta više gvožđa, 6 puta više vitamina B1 i 15 puta više vitamina B2 od jaja domaćih kokošaka.

Sportisti koriste jaja japanske prepelice kao „dozvoljeni doping“ zarad sticanja bolje kondicije.Japanski naučnici su napravili eksperiment: istovremeno su ozračili jaja kokoške i prepelice. Posle mesec dana, jaja prepelice su bila potpuno zdrava, dok su kokošija jaja zadržala radioaktivnost.