O nama

SAPUNI BUDUĆNOSTI


Tanashinde cosmetics

Farma naših prepelica se nalazi 38 km od Vršca, u Hajdučici. Put od prepelice do sapuna Tanashinda cosmetics dug je 6 meseci! Jaja japanskih prepelica se nalaze u inkubatoru 30 dana dok se ne izlegne nova ptica. Potrebno je da prođe još 2.5 meseca da bi prepelica počela da nosi jaja i još 2.5 meseca dok se ne izradi sapun.

Osnova(baza) svih sapuna Tanashinda cosmetics su ulja, tj. masti prirodnog porekla, mirisne note i velika količina jaja japanskih prepelica zbog čega su jedinstveni i izuzetno lekoviti.

U jednom sapunu od 100 g nalazi se 17.2 jajeta japanske prepelice!

Ovo je prvi put u svetu da je neki proizvođač uspeo da ubaci jaja u sapun.

U proizvodnji ovih sapuna korišćene su mirisne note čuvene francuske kozmetičke kuće Roshe.

Potrebno je 1500 jaja za 10 kg smese za sapune Tanashindo Cosmetics koji su ručno pravljeni i sečeni i kao takvi izuzetno atraktivni i kvalitetni.

Korisnici Tanashindo sapuna oduševljeni su efektima koje su postigli u tretiranju problematične kože i akni, a svi se slažu u jednom- da Tanashindo sapuni podmlađuju, omekšavaju i čine kožu mlađom što je i očekivano budući da jaja japanske prepelice sadrže veliku količinu tokaferola (vitamina E) koji doprinosi podmlađivanju.

Zahvaljujući jajima japanske prepelice ovi sapuni sadrže savršen odnos sastojaka koji na najprirodniji i najkvalitetniji način hrane kožu. Sapun od jaja japanske prepelice je PH neutralan i nema uticaj na kiselost kože, a izuzetno prija suvoj koži.

2 mirisne note sapuna Tanashindo cosmetics: mošus, neva, cimet & vanila (piling). U sapunu koji je namenjen za pilig nalaze se mlevene sasušene ljuske od prepeličjih jaja koje su pune kalcijuma.

Tahoshinde cosmetics

Za lepši izgled i bolji imunitet vaše kože